Vind de dichtstbijzijnde garage

Uw vragen

Vanaf een bepaalde ouderdom of kilometerstand kunt u de staat van uw olie controleren aan de hand van de kleur die zijn origineel uitzicht moet behouden, transparant en lichtjes amberkleurig. Indien deze ondoorschijnend en donkerbruin is of zelfs zwartachtig, dan is het nodig om uw olie te verversen bij EUROREPAR Car Service!

Natuurlijk! EUROREPAR Car Service beschikt over een heel performante analysetool voor verschillende merken die zowat de totaliteit van de wagens die rondrijden in Frankrijk dekt , ongeacht hun merk en hun ouderdom, en die de mogelijkheid biedt om een analyse te maken en de staat van uw voertuig te controleren. Zelfs bij een hoge kilometerstand raden de constructeurs regelmatige controles aan en raden ze aan om slijtageonderdelen te vervangen: remmen, schokdempers, uitlaat, distributieriem , koppeling … Bij EUROREPAR Car Service dekken de onderhoudsplannen en de specifieke methodes volgens de aanbevelingen van de constructeur meer dan 35.000 modellen! Uiteraard zullen wij u laten weten in hoeverre het relevant is om bepaalde interventies te doen, gezien de ouderdom en de staat van uw wagen.

Ja. Bij EUROREPAR Car Service worden de wagens nagezien en hersteld door gekwalificeerde technici volgens de methodes en de aanbevelingen van de constructeur, hetgeen desgevallend de mogelijkheid biedt om de originele garantie van uw wagen te behouden. Het onderhoudsboekje wordt eveneens aangevuld om u de mogelijkheid te bieden om vlot de uitgevoerde en toekomstige handelingen met betrekking tot uw wagen op te volgen. Het is ook een erkende vorm van garantie die ervoor zal zorgen dat de wagen vlotter kan worden verkocht.

Geen enkel probleem! De meest recente wagens zijn inderdaad veel complexer, omdat ze uitgerust zijn met de laatste gesofisticeerde technologieën, die vaak elektronisch worden beheerd. Bij EUROREPAR Car Service wordt het gekwalificeerde personeel regelmatig opgeleid inzake deze nieuwe technologieën. Bovendien worden de analysetools en nazicht- en herstelmethodes heel regelmatig geactualiseerd. In geval van een ingewikkeld defect, leidt een technische multimerken-ondersteuning tot een positief resultaat.

De ‘xenonlamp’ is witter, lichtjes blauwachtig, met een type licht dat dicht aanleunt tegen het daglicht. Deze verlichting is ook krachtiger en gaat ook 2 tot 3 keer langer mee dan een verlichting met klassieke halogeenlampen. De xenonkoplampen werken dankzij speciale gasontladingslampen, zonder gloeidraad. Het betreft een verfijnd systeem dat een beroep doet op bijzondere gloeilampen met elektroden die een zeldzaam gas bevatten (xenon) dat een elektrische boog opwekt onder hoogspanning. Dit maakt een krachtiger verlichting mogelijk en biedt een beter visueel comfort. Er wordt afgeraden om te werken aan dit type verlichting omwille van het elektrocutiegevaar: de spanning bedraagt 20.000 Volt, tegenover 12 tot 14 Volt voor een klassiek systeem! Een gekwalificeerde professional kan uw probleem oplossen.

icon-gear