Vind de dichtstbijzijnde garage

Uw vragen

Ja. De Eurorepar Car Service-garages zijn voorzien van de juiste apparatuur en beschikken over de benodigde kennis om alle automerken te repareren. Dus wij kunnen u altijd helpen, ongeacht welk merk u rijdt! Vind de dichtstbijzijnde garage en neem contact op.

Als het waarschuwingslampje accu op het instrumentenpaneel brandt, laadt de accu mogelijk niet goed op. Het kan zijn dat de dynamo niet goed werkt of dat de accu moet worden vervangen.

Als het lampje brandt, is het belangrijk de accu door een van onze technici te laten controleren. Als de accu niet goed meer werkt, kunt u de motor mogelijk niet meer starten.

 

Er bestaat een methode, maar die werkt enkel voor wagens die zijn uitgerust met een mechanische versnellingsbak. Draai de contactsleutel in de positie ‘on’, en schakel dan naar de tweede of derde versnelling. Blijf aan het stuur terwijl u ontkoppelt. Een derde persoon moet de wagen duwen op een vlakke, veilige en vrijgemaakte weg. Van zodra de wagen een snelheid heeft van ongeveer 10 km/u, laat u het ontkoppelingspedaal los: de motor moet vooruitrijden zonder de hulp van de starter.

Noteer dat deze methode onzeker is en enkel mag worden gebruikt in geval van een dringend defect.

Ja, met behulp van de startkabels. Deze methode vereist een zekere kennis van de autotechnologie. Neem desgevallend contact op met uw EUROREPAR Car Service hersteller.

De extra mistlampen vooraan zorgen inderdaad voor een krachtiger verlichting in geval van mist of van heel hevige regen. In andere gevallen kunnen ze de andere gebruikers hinderen. De rode, zeer krachtige mistlamp mag nooit worden gebruikt als het regent, want deze verblindt en hindert de gebruikers achter u. Gebruik deze enkel in geval van mist en denk eraan om ze te doven van zodra de weersomstandigheden verbeteren.

icon-gear