Vind de dichtstbijzijnde garage

Uw vragen

Ja. Bij EUROREPAR Car Service worden de wagens nagezien en hersteld door gekwalificeerde technici volgens de methodes en de aanbevelingen van de constructeur, hetgeen desgevallend de mogelijkheid biedt om de originele garantie van uw wagen te behouden. Het onderhoudsboekje wordt eveneens aangevuld om u de mogelijkheid te bieden om vlot de uitgevoerde en toekomstige handelingen met betrekking tot uw wagen op te volgen. Het is ook een erkende vorm van garantie die ervoor zal zorgen dat de wagen vlotter kan worden verkocht.

Geen enkel probleem! De meest recente wagens zijn inderdaad veel complexer, omdat ze uitgerust zijn met de laatste gesofisticeerde technologieën, die vaak elektronisch worden beheerd. Bij EUROREPAR Car Service wordt het gekwalificeerde personeel regelmatig opgeleid inzake deze nieuwe technologieën. Bovendien worden de analysetools en nazicht- en herstelmethodes heel regelmatig geactualiseerd. In geval van een ingewikkeld defect, leidt een technische multimerken-ondersteuning tot een positief resultaat.

De ‘xenonlamp’ is witter, lichtjes blauwachtig, met een type licht dat dicht aanleunt tegen het daglicht. Deze verlichting is ook krachtiger en gaat ook 2 tot 3 keer langer mee dan een verlichting met klassieke halogeenlampen. De xenonkoplampen werken dankzij speciale gasontladingslampen, zonder gloeidraad. Het betreft een verfijnd systeem dat een beroep doet op bijzondere gloeilampen met elektroden die een zeldzaam gas bevatten (xenon) dat een elektrische boog opwekt onder hoogspanning. Dit maakt een krachtiger verlichting mogelijk en biedt een beter visueel comfort. Er wordt afgeraden om te werken aan dit type verlichting omwille van het elektrocutiegevaar: de spanning bedraagt 20.000 Volt, tegenover 12 tot 14 Volt voor een klassiek systeem! Een gekwalificeerde professional kan uw probleem oplossen.

Heel waarschijnlijk verblindt u de gebruikers aan de overkant met uw lichten die te fel schijnen. Weet dat indien u de stand van uw koplampen met één graad verhoogt, het risico op verblinding  20 keer zoveel bedraagt. Indien u rijdt met een lading, denk er dan ook aan om het regelingswieltje van de lichtbundel te gebruiken indien uw wagen daarmee uitgerust is. Noteer ook dat een te lage lichtbundel dan weer het verlichte oppervlak beperkt. Indien de regeling één graad wordt verlaagd, beperkt dit de zichtbaarheid met 30 meter. Denk eraan om regelmatig uw verlichting te laten controleren door een deskundige.

De extra mistlampen vooraan zorgen inderdaad voor een krachtiger verlichting in geval van mist of van heel hevige regen. In andere gevallen kunnen ze de andere gebruikers hinderen. De rode, zeer krachtige mistlamp mag nooit worden gebruikt als het regent, want deze verblindt en hindert de gebruikers achter u. Gebruik deze enkel in geval van mist en denk eraan om ze te doven van zodra de weersomstandigheden verbeteren.

icon-gear