Vind de dichtstbijzijnde garage

Terug

Reparatie Reparatie

Laat een van onze technici naar uw auto kijken

De EUROREPAR Car Service garages zijn voorzien van de nieuwste diagnoseapparatuur. Onze technici kunnen dus technische en mechanische problemen bij alle automerken en modellen opsporen.

Als de technicus het probleem heeft opgespoord, kan hij voor een oplossing terugvallen op de ondersteuning van een internationale organisatie, met kennis van techniek en onderdelen van bijna elk model auto.

Wij streven ernaar mechanische problemen snel en efficiënt op te lossen met voor uw auto ontwikkelde onderdelen uit ons assortiment. Zo kunnen wij u een perfecte verhouding tussen kwaliteit, kennis en prijs bieden.

Het advies EUROREPAR Car Service

  • Voor de meeste reparaties kunt u terecht bij uw lokale EUROREPAR Car Service garage; zij zullen er alles aan doen om u te helpen.

     

  • Tot de gebruikelijke reparaties behoren het oplossen van problemen met versnellingsbakken en het vervangen van koppelingen, waterpompen, onderdelen van koelsystemen, dynamo's, ontstekingsonderdelen en geïntegreerde elektronische systemen.

Uw vragen

Ja. De Eurorepar Car Service-garages zijn voorzien van de juiste apparatuur en beschikken over de benodigde kennis om alle automerken te repareren. Dus wij kunnen u altijd helpen, ongeacht welk merk u rijdt! Vind de dichtstbijzijnde garage en neem contact op.

icon-gear