Vind de dichtstbijzijnde garage

EUROREPAR Car Service Deinum

Produksjewei 9

Joure 8501 XD

5/5 (7 beoordelingen)

Deze garage beoordelen

Maandag : 08:00 - 17:30

Dinsdag : 08:00 - 17:30

Woensdag : 08:00 - 17:30

Donderdag : 08:00 - 17:30

Vrijdag : 08:00 - 17:30

Zaterdag : 09:00 - 16:00

Zondag : Gesloten

Google Maps

Vaste telefoon: 0513-416070

EUROREPAR Car Service: vertrouwd onderhoud

 • Fm J

  5/5

  Prima!

  Lees de volledige review

  published 12 days ago

 • Roelof H

  5/5

  Prettig en gemoedelijk adres. Kom er graag. Heel prettig, men kent je als klant, je bent er geen nummer. Dat persoonlijke ervaar ik als heel plezierig. Daarnaast altijd duidelijk een eerlijk advies en vakkundig uitgevoed werk.

  Lees de volledige review

  published 7 weeks ago

 • Johanna L

  5/5

  Prima service

  Lees de volledige review

  published 13 weeks ago

 • Jan K

  5/5

  Perfecte service, geen klachten.

  Lees de volledige review

  published 14 weeks ago

 • Aise B

  5/5

  Prima service en meedenken

  Lees de volledige review

  published 36 weeks ago

 • Roelof H

  5/5

  Altijd prima ervaringen, eerlijk advies, mee denken over oplossingen. Vooral het persoonlijke ervaar ik als zeer prettig.

  Lees de volledige review

  published 1 years ago

 • Boukje W

  5/5

  Deinum biedt fantastische service! En overlegd goed als er wat gedaan moet worden.

  Lees de volledige review

  published 1 years ago

Kwaliteit van het ontvangst

Kwaliteit van het advies

Nakomen van afspraken (termijnen, tarieven, ...)

<p>Lees voordat u dit formulier indient eerst ons <a href="/media/pdf/Privacy%20beleid.pdf">privacybeleid</a></p> <p>Ik accepteer om informatie en commerci&euml;le aanbiedingen te ontvangen van:</p>

De persoonsgegevens verzameld in dit formulier zijn bestemd voor EURO REPAR CAR SERVICE. Alle velden gemarkeerd met een sterretje moeten worden ingevuld om uw proefaanvraag te kunnen behandelen. Anders zal EURO REPAR CAR SERVICE niet in staat zijn om de gevraagde diensten te leveren zoals beschreven in bovenvermelde doeleinden. Onder voorbehoud van uw toestemming, kan u, indien nodig, informatie ontvangen over aanbiedingen, nieuws en evenementen (nieuwsbrieven, uitnodigingen en andere publicaties) van EURO REPAR CAR SERVICE, en haar gelieerde ondernemingen of partners. In overeenstemming met de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) heeft u het recht op informatie en toegang, recht op rectificatie, recht op verwijderen van gegevens, recht op beperking van de verwerking, recht op het verkrijgen van een kopie van uw persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden of om deze aan een aanbieder naar keuze te verstrekken (‘recht op overdraagbaarheid van gegevens’), het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer deze worden verwerkt voor direct marketingdoeleinden. U kunt uw toestemming ook op elk moment intrekken indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming. U kunt deze rechten uitoefenen op eenvoudig verzoek aan Euro Repar Car Service Nederland, Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, of via internet op het volgende adres: info-nl@eurorepar.nl Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door EURO REPAR CAR SERVICE, lees de sectie "Disclaimer” waarin het Privacybeleid van EURO REPAR CAR SERVICE is opgenomen.
icon-gear