Vind de dichtstbijzijnde garage

EUROREPAR Car Service Rombouts

Tijvoortsebaan 4

Goirle 5051 HJ

4.9/5 (6 beoordelingen)

Deze garage beoordelen

Maandag : 08:00 - 18:00

Dinsdag : 08:00 - 18:00

Woensdag : 08:00 - 18:00

Donderdag : 08:00 - 18:00

Vrijdag : 08:00 - 18:00

Zaterdag : 09:00 - 13:00

Zondag : Gesloten

Google Maps E-mailadres Site

Vaste telefoon: 013-5342838

EUROREPAR Car Service: vertrouwd onderhoud

Ontdek alles
 • Jose V

  4.7/5

  Men heeft precies gedaan wat de bedoeling was. Leen auto meegekregen. Netjes gebeld toen de auto klaar was.

  Lees de volledige review

  published 6 weeks ago

 • Jeroen V

  4.7/5

  Weer prima geregeld zoals altijd!

  Lees de volledige review

  published 6 weeks ago

 • Elly L

  5/5

  Zoals altijd weer perfecte service. Omdat een onderdeel moest worden vervangen, kreeg ik ongevraagd een leenauto. Chapeau! Mijn oud autootje kan weer een jaar mee.

  Lees de volledige review

  published 19 weeks ago

 • Jan W

  5/5

  Zoals altijd prima!

  Lees de volledige review

  published 19 weeks ago

 • Adam V

  5/5

  uitstekend en gezellig geholpen en uitgevoerd

  Lees de volledige review

  published 21 weeks ago

 • Tjerk M

  5/5

  Fijne garage, goed geholpen, profesioneel

  Lees de volledige review

  published 33 weeks ago

Kwaliteit van het ontvangst

Kwaliteit van het advies

Nakomen van afspraken (termijnen, tarieven, ...)

<p>Lees voordat u dit formulier indient eerst ons <a href="/media/pdf/Privacy%20beleid.pdf">privacybeleid</a></p> <p>Ik accepteer om informatie en commerci&euml;le aanbiedingen te ontvangen van:</p>

De persoonsgegevens verzameld in dit formulier zijn bestemd voor EURO REPAR CAR SERVICE. Alle velden gemarkeerd met een sterretje moeten worden ingevuld om uw proefaanvraag te kunnen behandelen. Anders zal EURO REPAR CAR SERVICE niet in staat zijn om de gevraagde diensten te leveren zoals beschreven in bovenvermelde doeleinden. Onder voorbehoud van uw toestemming, kan u, indien nodig, informatie ontvangen over aanbiedingen, nieuws en evenementen (nieuwsbrieven, uitnodigingen en andere publicaties) van EURO REPAR CAR SERVICE, en haar gelieerde ondernemingen of partners. In overeenstemming met de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) heeft u het recht op informatie en toegang, recht op rectificatie, recht op verwijderen van gegevens, recht op beperking van de verwerking, recht op het verkrijgen van een kopie van uw persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden of om deze aan een aanbieder naar keuze te verstrekken (‘recht op overdraagbaarheid van gegevens’), het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer deze worden verwerkt voor direct marketingdoeleinden. U kunt uw toestemming ook op elk moment intrekken indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming. U kunt deze rechten uitoefenen op eenvoudig verzoek aan Euro Repar Car Service Nederland, Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, of via internet op het volgende adres: info-nl@eurorepar.nl Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door EURO REPAR CAR SERVICE, lees de sectie "Disclaimer” waarin het Privacybeleid van EURO REPAR CAR SERVICE is opgenomen.
icon-gear